Offical Aishkim Blog
+Follow | Dashboard

Cinta Kau Aku Dan Dia:Part 4
12 December 2009 | 4:01 PM | 0 comments
KARYA:AZREQ

‘ puan…meeting tuk arini pada jam 2 ptg..’

‘baiklah…’ Aisha memberi repons terhadap setiausaha nya….

‘ Noni…mana klien kite? Dah sejam saya tunggu…mana mereka? ’

‘ sabar la Aishah…’ Zizi membisik…

remember Akim,Mila takkan lepaskan perempuan yang cuba rampas Akim dari Mila…’

Kte2 y masih terngiang2 di ingatan Akim…

‘ Ahhh…..aku xperduli….aku kene cari kau Ecah….’

Akim keluar dari blik nya….Terkejut Akim apabila Mila berada di hadapan pintu bilik hotel nya….

‘ Mila? ’

‘ yes…Akim,Mila taw Akim nk jumpe Mila..Tp xyah la susah2…Mila da ade pon kt cnie…jom…! ’

Mila menarik tangan Akim…

‘ Wait Mila, mcm mane Mila taw Akim kt Hotel ni? And why you come here ? ’

‘ Akim,tu xpenting syg….y penting Mila nk sentiasa bersama Akim..’

‘ no…Akim ada hal…leave me alone…’

Akim berlalu begitu sahaja…

Mila tergamam dengan tindakan Akim yang berlalu pergi tnpa mengendahkan dia…Hati Mila berbisik mengatakan da something yang tidak kena dengan Akim….Mila mula memikirkan sesuatu…..Mila mula menekan butang nombor di handphone nya….

‘ helo…..’

Suasana elegan memenuhi ruang restoran super mewah di Kuala Lumpur….Warga elit yang sentiasa memenuhi ruang tidak mengganggu lamunan Aril….

Pap!!!!

Aril tersentak…..terkejut apabila melihat orang yang menjengkelkan berdiri tegak di hadapan nya….

‘ you? ’…..

‘ yes honey bunny ’,Marsha ketawa kecil…..

Aril mengeluh….mood nya hilang seta merta….tapi tetap fikiran nya pada Aishah….

‘ Aril ’….

‘ ARILLLLLLL ’…Marsha menjerit….

‘ What??’

‘kenapa Aril nie…fikirkan apa? Our wedding ker?..dont worry syg…semua nya akan ok…trust me..

Aril tidak mempedulikan Marsha…dia terus memikirkan Aishah….Marsha yang berada di hadapan nya tidak di endahkan….seolah hanya seekor lalat y sedang berterbangan…

Marsha terus membebel tanpa henti…Seolah2 Aril mendengarkan setiap bait kata yand di keluarkan….

‘ Aishah…tunggu la….hish dak nie….selalu cam ni….’ Zizi memanggil Aishah yang agak terburu2 memasuki restoran tersebut…..

Zizi terus mengejar Aishah….

Aril yang berada didalam restoran yang sama tersentap apabila mendengar nama tersebut…

‘Aishah???’

Lantas Aril memandang kiri dan kanan….MArsha kehairanan melihat gelagat Aril…Aril bangun lantas mencari arah suara yang didengar nya tadi…Dia mencari2 seperti orang gila…hampa apabila dia tidak dapat jumpa arah suara trsebut….

‘ hahahaha….apa la kau ni Aishah…penat aku kejar kau…dating sini skadar minum kopi jer? Hish….wat penat aku jer…’ Zizi memulakan bicara….

‘hahha….yela…da lama rasa nya aku x jejakkan kaki kat restoran nie…actually aku nak say something….’

‘ laaa….apa dyer?’

Zizi mendengar setiap kata2 Aishah…Serius semacam….oran sekeliling ibarat lalang….

Labels: , , ,


Older Post | Newer Post
Welcome
Hye dan Assalamualaikum,harap korg suke blog neh.Komen komenla yew :D

Gosip

ShoutMix chat widget

Video ♥
Ucapan Akim

Ucapan Aishah

Ucapan Aidilfitri Akim

Ucapan Aidilfitri Aishah

Lagu Kita feat Aishkim

Aishkim


Credit
Template by : Jaja
Background by : FPA

Navigations Here

Aishkimmers Linkies Entries